Energi Fyn / OMJK

support-el

Vi har fået ny “energi” fra Energi FYN / Support EL 2024:
Midt i Februar har OMJK fået 1000 kr fra Energi FYN / Fynsk Support-El via din hjælp. OMJK takker mange gange for din støtte :-)


Kære OMJK medlem og andre interesserede
Elprisen er steget og OMJK’s største udgift er elregningen, som er blevet noget større efter at klubben har fået installeret varmepumper. Vi er meget glad for varmepumperne, som giver et lunere og konstant klima i anlægslokalet. Det konstante klima er også godt for anlægget.
På grund af den voksende elregning har vi været i forbindelse med Energifyn, som er vores elleverandør, og her har vi fundet “FynskSupport”, som er en mulighed for tilskud til OMJK og andre.
Hvis man får sin strøm og/eller naturgas fra Energifyn er der mulighed for at støtte OMJK – ganske gratis – og det vil OMJK hermed opfordre til at du gør.

Sådan gør du:
Benyt dette link: https://www.energifyn.dk/kundeservice/fynsksupport/hvordan-kan-jeg-stotte-en-klub-eller-forening-gennemfynsksupport/
Lidt nede ad siden er der et søgefelt, hvor du kan søge på de klubber og foreninger, som er med i Fynsksupport. Søg på “Odense Model” og OMJK dukker op. Dette kan du springe over.

Længere nede skal du logge ind med NEM eller MIT -ID, hvis du allerede har Energi Fyn som leverandør.
Er du ikke kunde hos Energi Fyn skal du gå lidt længere ned på siden, hvor du kan bestille “FynskSupportEL” eller “FynskSupportGas”. Du må naturligvis gerne melde dig til begge dele.
Hvis du ikke har Energi Fyn som leverandør, så vil vi naturligvis opfordre dig til at skifte til FynskSupport. Når du er tilmeldt vil du støtte OMJK med en lille hundredekronerseddel om året for en almindelig husholning (El).
OMJK håber naturligvis at du vil støtte os gennem FynskSupport og vi kan love dig at din regning ikke bliver større af den grund. Faktisk siger Energi Fyn at FynskSupport er den billigste leverandør på markedet, så du slipper billigere og støtter samtidig.

Du kan sagtens skifte til FynskSupport, selvom du ikke bor på Fyn, bare følg linket ovenfor.
Hvis du har problemer med tilmelding så vil Paw Jakobsen gerne hjælpe, han er ved EnergiFyn, tlf: 40131741 mail: pj@energifyn.dk

Du kan naturligvis også få hjælp i kundeservice: https://www.energifyn.dk/kundeservice/

Vi I OMJK håber på din støtte gennem Fynsk Support og siger på forhånd tak.

Med Venlig Hilsen
Odense Model Jernbane Klub
Blangstedgårds Allé 95 C
5220 Odense SØ


Dette website bruger cookies. Fortsætter du med denne side, accepter du vores brug af cookies.